Splešni pogoji poslovanja

Dobro došli na naša spletna stran www.mdtrgovina.si


Splošni pogoji spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), upoštevajo pa tudi mednarodne kodekse e-poslovanja.


Pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in spletne trgovine ter urejajo poslovni odnos med spletno trgovino in kupcem.


CENE


Vse cene v spletni trgovini Vigoshop.si so navedene v EUR in vsebujejo 22% DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.


Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika,kot za kupca. Kot kupec velja oseba s podatki, kot so navedeni ob oddaji naročila.


NAČINI PLAČILA

V trgovini kupi-hitro.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

– z gotovino ob prevzemu – s plačilno oziroma kreditno kartico (Mastercard, Visa)


DOSTAVA


Za dostavo naročil na območju R. Slovenije v primeru, da gre za način plačila po povzetju bo paket dostavila Pošta Slovenija z brezplačna dostava do vaš naslov. 


Naročene izdelke vam dostavijo na naslov, ki ste ga navedli kot naslov za dostavo.


PRAVICA DO OBVEŠČANJA


Imate pravico do brezplačnih informacij o vaših osebnih podatkih, s katerimi razpolagamo, kot tudi pravico do vpogleda, popravka ali izbrisa teh podatkov. V primeru, da imate vprašanja glede izbrisa ali uporabe vaših podatkov, nam to sporočite na  elektronski naslov info@mdtrgovina.si ali nam pošljite zahtevek po pošti na naslov podjetja MD Spletna Trgovina s.p.


O PIŠKOTIH


Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.


Onemogočanje piškotkov

Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.


VAŠ NADZOR IN VAŠE ODLOČITVE


Omogočamo vam določen nadzor in odločitve glede našega zbiranja, uporabe in deljenja vaših podatkov. Skladno z lokalno zakonodajo lahko nadzor in odločanje z vaše strani vključuje naslednje točke:


Spremenite lahko svojo odločitev glede naročnine, prejemanja novic in obvestil.

Lahko se odločite, ali želite od nas prejemati tržna sporočila o izdelkih in storitvah, za katere menimo, da vas utegnejo zanimati.

Lahko se odločite, ali želite prejemati obvestila iz naslova ciljnega oglaševanja oglaševalskih omrežij, ponudnikov izmenjav podatkov in tržne analitike ter drugih storitev.


PODATKI O VPISU V REGISTER Z NAVEDBO REGISTRA IN ŠTEVILKE VPISA

MD Spletna Trgovina s.p.

Matična številka: 8560358000 

Davčna številka: 15914429