Računalniška očala proti modri svetlobi

Veliko povpraševanje! Ta izdelek je ocenen od 114 kupic kot "odličen".

Danes naročiš, v četrtek 04.03

BLUE-GLASSES

Delo za računalniškim zaslonom je pogosto razlog za suhe oči ali napetost v vratu ali ramenih. Za vas imamo rešitev: očala za računalnik s stekli za udobje na blizu.

Prihranite: 100.00 EUR (67%)
49.99 EUR
149.99 EUR
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi

Trenutno 13 ljudje gledajo ta izdelek.


  • Plačilo po povzetju

Na delovnem mestu ali doma se morajo naše oči neprestano prilagajati različnim razdaljam; naš pogled potuje od mize nazaj k monitorju ali se ustavi na sodelavcih. To je lahko utrujajoče. Delo za računalniškim zaslonom je pogosto razlog za suhe oči ali napetost v vratu ali ramenih. Za vas imamo rešitev: očala za računalnik s stekli za udobje na blizu.
60% ljudi preživi več kot 8 ur na dan pred digitalnimi napravami. Računalniki, tablice in mobilni telefoni oddajajo škodljivo modro-vijolično svetlobo, kljub temu njihova uporaba med delovnim in prostem času strmo narašča.Kako to vpliva na vaše oči? Svetloba povzroča očesno napetost, utrujenost, pordelost in moten ali celo dvojen vid. Pred negativnimi učinki vas lahko zaščitijo računalniška očala.
Lastnosti:

Material: plastika

Širina steklo: 51mm

Dolžina steklo: 47mm

Barva: crno

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi Pošta Slovenija. Pred dostavo vas s sms sporočilom ali klicem obvestijo.