Piling maska za stopala

Veliko povpraševanje! Ta izdelek je ocenen od 1 kupic kot "odličen".

Danes naročiš, v četrtek 04.03

Piling maska za stopala je primerna za razpokano, suho in trdo kožo na stopalih. Odstranjuje odmrle kožne celice in poskrbi, da bodo vaša stopala ponovno gladka in mehka.

Prihranite: 26.00 EUR (43%)
33.99 EUR
59.99 EUR
+ Brezplačna dostava
Ni na zalogi

Trenutno 29 ljudje gledajo ta izdelek.


  • Plačilo po povzetju

Vroči dnevi so s seboj prinesli lažjo obutev, zato je potrebno malce več pozornosti namenjati stopalom. Če imate težave s trdo in razpokano kožo na petah, vam ni potrebno takoj odhiteti k pedikerju, pač pa jih negujte z domačo kopeljo in masko za stopala.Piling maska za stopala je primerna za razpokano, suho in trdo kožo na stopalih. Odstranjuje odmrle kožne celice in poskrbi, da bodo vaša stopala ponovno gladka in mehka.
Kako deluje:

1. Najprej dobro operi noge (s toplo vodo). 

2. Nadeni maski - nogavički (čez njih lahko obuješ svoje nogavice, da bo vse skupaj dobro držalo in vsebina maske ne bo polzela vsepovsod). 

3. Maski imej obuti od 30 min do 2 uri (če imaš občutljivo in mehko kožo ne več kot 30 min, če imaš zelo trdo kožo na petah in podplatih do 2 uri). 

4. Vmes boš morda čutila rahlo pekoč občutek, kar pomeni, da maska deluje (če te bo preveč peklo, odstrani masko in operi stopala). 

5. Maski odstrani, operi in osuši stopala.
Maske ne priporočamo uporabljati:

- Na ranjenih podplatih (z urezninami in ranami). - Po uporabi maske je lahko koža stopal bolj občutljiva, zato je ne uporabljaj pred daljšimi pohodi, tekom, nošnjo zelo visokih pet itd. - Med nosečnostjo.


 

V primeru plačila po povzetju vam vaš paket dostavi Pošta Slovenija. Pred dostavo vas s sms sporočilom ali klicem obvestijo.